Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:26 10 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 89

ro

12 Dec, 2015 00:00 923 Marime text


Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa a împlinit 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. MaPe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa a împlinit 15 ani de existenţă.i trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri. Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 3514 din data de 28 martie 2013:

Mazăre şi Constantinescu au onorat munca lui Dorel - CJC a depus, la monumentul Eroilor, o placă memorială cu litere lipsă 

Împlinirea a 95 de ani de la Unirea Basarabiei cu România a fost celebrată, ieri, şi la Constanţa, în faţa Monumentului Eroilor Regimentului 34, ridicat în 1938, pe strada Traian. La eveniment au participat primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, directorul Arhivelor Naţionale Constanţa, Virgil Coman, subprefectul Iucsel Selamet, preşedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate Constanţa, Remus Macovei, dar şi mai mulţi directori şi directoraşi din cadrul Primăriei şi al CJC.

Citeşte mai departe!

 
Secţia de Ortopedie, un an de activitate Alexandru Şerban - „La Constanţa, şi salariile, şi şpaga sunt mai mici“

Cea mai modernă Secţie de Ortopedie şi Traumatologie din ţară din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa împlineşte un an. Echipa medicală este compusă din 19 cadre medicale, venite de la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Dacă în urmă cu un an, Secţia de Ortopedie a Spitalului  se afla într-o stare de deteriorare, acum bolnavii beneficiază de paturi ultramoderne, speciale pentru ortopedie şi instalaţii specifice afecţiunilor ortopedice. În secţie sunt în total 16 saloane cu 56 de locuri disponibile pentru pacienţii constănţeni.

Citeşte mai departe!

Verificări conform normelor internaţionale - Port-containerul Flaminia, oprit de turci în Dardanele 

În cursul zilei de azi, port-containerul MSC Flaminia, despre care se vorbeşte că a fost încărcat cu substanţe periculoase, urma să ajungă în România, mai exact la Daewoo-Mangalia Heavy Industries, unde va fi  reparată. De altfel, altfel, potrivit site-lui marinetraffic, Flaminia trebuia să ajungă în apele teritoriale româneşti, în această dimineaţă, la ora 10.00. Doar că planurile au fost date peste cap de autorităţile turceşti, care au oprit nava în strâmtoarea Dardanele, pentru verificări.

Citeşte mai departe!

Ti-a placut articolul?

Comentarii