Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:46 01 04 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 96

ro

21 Dec, 2015 00:00 4007 Marime text


Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa a împlinit 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri. Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. din data 3666 de 23 ianuarie 2014:

Ne-a scris primarul. „Dragă constănţeanule...“ - Mazăre revine cu epistole şi face promisiuni „cum n-a văzut Parisul“

Constănţenii care au primit deja, de la SPIT, plicul cu hârtiile legate de taxele şi impozitele aferente anului 2014 au avut o surpriză. Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa, li se adresează din nou, prin intermediul unei scrisori. Edilul-şef îşi cere scuze, promite, explică. Toate acestea într-o epistolă pe alocuri lacrimogenă. Deh, 2014 e an electoral, cu europarlamentare, referendum pentru revizuirea Constituţiei şi alegeri prezidenţiale...

Citeşte mai departe!

Cine este generalul Foca - Comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, în vizită oficială la Constanţa

Generalul Lucian Foca, noul comandant al Diviziei 2 Infanterie „Getica”, s-a aflat, ieri, în prima vizită oficială pe care a efectuat-o, în această calitate, la Constanţa. Gazda generalului de brigadă a fost prefectul judeţului Constanţa, Eugen Bola, iar la întâlnire a fost prezent şi colonelul Adrian Soci, comandantul Brigăzii 9 Mecanizate Mărăşeşti.

Citeşte mai departe!

Proiectele imobiliare ale anului 2014. Ce se mai construieşte pe strada Belvedere

Societatea Cambelia Prod SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa proiectul „Construire imobil P+5-6 E locuinţe colective”, în vederea luării deciziei etapei de încadrare, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului. Imobilul de şase etaje se va ridica pe strada Belvedere nr. 6.

Citeşte mai departe!

Ti-a placut articolul?

Comentarii