Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:11 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Foarte frumos. Aşa să fie încă 1.000 de ani!“ Lucian Stoicoci, antrenorul luptătorilor de la Keru Kento, sărbătorit la Fundata (galerie foto)

ro

10 Feb, 2018 00:00 3601 Marime text
Ca şi anul trecut, Lucian Stoicoci, antrenorul luptătorilor de la CS Keru Kento Constanţa, a fost sărbătorit cu ocazia zilei de naştere la Fundata, în judeţul Braşov, unde 33 de sportivi ai clubului, de toate vârstele, au participat la tradiţionala tabără de distracţie şi relaxare din această perioadă a anului.
 
Ziua lui Lucian Stoicoci este sâmbătă, 10 februarie, când împlineşte 40 de ani, dar antrenorul a fost sărbătorit în avans, întrucât tabăra s-a încheiat ieri. Tradiţia a fost respectată şi în acest an, iar tehnicianul a primit un platou cu 40 de ecleruri, cu mesajul „La mulţi ani, sensei! 40 de ani“, dulcea surpriză fiind savurată de toţi cei prezenţi. „Foarte frumos. Aşa să fie încă 1.000 de ani!“, „La mulţi ani, sensei, multă sănătate!“, „La mulţi ani, sănătate şi rezultate frumoase alături de elevii dumneavoastră!“ sau „La mulţi şi fericiţi ani, oameni deosebiţi cu suflete mari, cum rar mai întâlneşti în ziua de azi!“, au fost câteva dintre mesaje. Cel mai cunoscut dintre cei 33 de sportivi prezenţi la Fundata a fost Cosmin Mărcuţă, de altfel singurul care s-a pregătit susţinut pe perioada stagiului, întrucât, pe 30 martie a.c., va evolua într-o gală Superkombat.
 
Sursa foto: Facebook
 
Citeşte şi:

Antrenor la CS Keru Kento Constanţa Surpriză de ziua de naştere a lui Lucian Stoicoci, în tabăra de la Fundata (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii