Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:29 27 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Un vis împlinit!“ Lucian Stoicoci a trecut proba celor 100 de reprize de luptă şi a urcat la 5 Dan în kickboxing (galerie foto)

ro

26 Sep, 2018 00:00 2731 Marime text
Constănţeanul Lucian Stoicoci, cel care-i pregăteşte pe luptătorii de la Keru Kento Constanţa, a participat cu succes la proba celor 100 de reprize de luptă (a câte un minut repriza) şi a urcat în grad, acum având centură neagră 5 Dan în kickboxing.
 
Coordonat de Horia Rădulescu, examenul s-a desfăşurat în cadrul stagiului de pregătire şi perfecţionare în kickboxing, organizat în judeţul Cluj, la Someşul Rece. Au participat 47 de sportivi, din Braşov, Tg. Mureş, Cluj-Napoca, Dej, Baia-Mare, Botoşani, Gherla şi Constanţa, oraşul de la malul mării avându-l ca unic reprezentant pe Lucian Stoicoci.
 
„Un vis împlinit! Am trecut proba celor 100 de reprize de luptă pe reguli de kickboxing K-1 şi am obţinut 5 Dan! Le mulţumesc lui Horia Rădulescu, lui Paul Florean, lui Tudor Mihai Prian, lui Adrian Maxim, lui Ciprian Mariş, lui Ion Surdu, lui Alexandru Alex Marton, lui Victor Popescu şi tuturor celorlalţi sportivi prezenţi la stagiul de pregătire de la Cluj. Fără susţinerea şi încurajările voastre, ar fi fost imposibil. Mulţumesc şi celor de acasă, familiei mele, echipei Keru Kento, tuturor celor care m-au susţinut, dar şi celor care au zâmbit ironic (m-au ambiţionat). Voi reveni cu un nou proiect personal“, a postat pe Facebook Lucian Stoicoci.
 
„A fost un examen foarte dur. După el, am rămas cu oarece probleme medicale la un picior. Acum sunt în recuperare“, a completat Stoicoci.

Mădălin Crăciunică şi Cosmin Mărcuţă luptă la Braşov 

Acesta va avea doi sportivi, pe Mădălin Crăciunică şi pe Cosmin Mărcuţă, în gala APP Fighting Promotion, care se va desfăşura la Braşov, pe 8 octombrie a.c. Crăciunică va evolua în piramida de patru la categoria 67 kg. La aceeaşi categoria, Mărcuţă va avea un super-fight cu un Italian, Ivan Naccari, iar cine câştigă va lupta în ediţia următoare pentru centură.
 
Sursa foto: Facebook (Keru Kento)

Ti-a placut articolul?

Comentarii