Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:47 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța, lovitură în instanță! Judecătorii au respins apelul pentru suspendarea executării silite (MINUTA)

ro

16 May, 2023 14:44 1452 Marime text


Judecătorii Tribunalului Constanța au decis azi, 16 mai 2023, să respingă apelul promovat de Municipiul Constanța prin Primar pentru suspendarea executării silite a instituției de către o companie privată din oraș.
 
Hotărârea de respingere a apelului a fost luată de judecătorii Secției a II-a Civile a instanței, în materia Litigii cu profesioniștii, în dosarul cu indicativul 32960/212/2022/a1
 
Iată minuta deciziei de azi a Tribunalului:

Respingere apel
Solutia pe scurt: Admite excepţia lipsei de interes în promovarea apelului. Respinge apelul formulat de apelanta Municipiul Constanţa prin Primar împotriva Încheierii din 16.03.2023, pronunţată de Judecătoria Constanţa în dos. nr. 32960/212/2022, ca lipsit de interes. Definitivă. Pronunţată azi, 16.05.2023.
 
Așa cum arătam în edițiile anterioare, dosarul are ca obiect o contestație la executare formulată de Municipiul Constanța prin Primar, în contradictoriu cu societatea House 3000 Real Estate Investment.
 
În primă instanță, în acest dosar, Judecătoria Constanța a decis să respingă cererea Municipiului Constanța prin Primar de suspendare a executării silite și a fixat termen pe fond, pentru analizarea contestației, la data de 22 iunie 2023.
 
Azi, Tribunalul a respins apelul municipalității pentru suspendarea procedurii de executare silită.
 
Detalii complete despre societatea care execută silit Primăria Constanța, dar și despre istoricul datoriei ce stă la baza sumelor cerute de firma privată puteți citi în articolul
 
Primăria Constanța, executată silit de o companie privată. Judecătorii deschid azi dosarul
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii