Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce note au luat la concurs șeful Parchetului Tribunalului Constanța și adjunctul Parchetului Judecătoriei Constanța

ro

18 Nov, 2022 00:00 2915 Marime text
  • Potrivit Regulamentului concursului, pentru a ocupa funcția pentru care candidează, procurorul trebuie să obțină cel puțin media șapte, iar notele, atât la proiect, cât și la testarea scrisă, trebuie să fie cel puțin cinci.
Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele concursului pentru ocuparea funcțiilor de conducere vacante din cadrul parchetelor!
 
Magistratul Viorel Gabriel Teliceanu, înscris în concurs pentru funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, a obținut nota 9,14 la proiectul managerial și 7,80 la testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane, media sa finală fiind 8.470.
 
Procurorul a fost singurul candidat înscris pentru funcția de conducere din Parchetul Tribunalului Constanța.
 
De altfel, magistratul asigură oricum funcția de prim-procuror al PT Constanța, în baza delegării primite de la Secția pentru Procurori a CSM în acest sens.
 
La rândul său, magistratul Cristina Beatrice Pitrop, înscrisă pentru funcția de prim procuror adjunct al Parchetului Judecătoriei Constanța, a fost notată cu 7,82 la proiectul maangerial și 6.80 la testarea scrisă, media sa finală fiind 7,310.
 
De asemenea, și magistratul Cristina Beatrice Pitrop asigură deja funcția de conducere pentru care a candidat, în baza delegării primite în acest sens de la Secția pentru Procurori a CSM.
 
Potrivit Regulamentului concursului, pentru a ocupa funcția pentru care candidează, procurorul trebuie să obțină cel puțin media șapte, iar notele, atât la proiect, cât și la testarea scrisă, trebuie să fie cel puțin cinci.
 
Secția pentru Procurori a CSM va valida rezultatele concursului în termen de 15 zile de la afișarea rezultatelor finale.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Președinți noi în Curtea de Apel Constanța!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii