Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier pe A2, pe sensul de mers București spre Constanța. Implicate două mașini și o motocicletă. Un bărbat și fiul lui de 15 ani, au ajuns la spital

ro

23 Jul, 2022 10:33 2193 Marime text
 Imagine de la un eveniment
UPDATE 4 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul a fost reluat în condiții normale
pe Autostrada A2 pe sensul București – Constanța, în urma accidentului produs la kilometrul 206, în zona localității Valu lui Traian, județul Constanța.

Coliziunea dintre două autoturisme și o motocicletă s-a soldat cu rănirea a două persoane care se aflau pe motocicletă, acestea fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

UPDATE 3 

La accident 2 victime de pe motocicletă: un bărbat, tatăl, conștient, care prezint traumatism al membrelor superioare și fiul, în vârstă de 15 ani, conștient, care prezintă traumatism al membrelor inferiaorev și abdominal.

Ambele victime au fost transportate la Spitalul Județean., a precizat medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa. 



UPDATE 2 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este restricționat pe a doua bandă pe Autostrada A2 pe sensul București – Constanța, la kilometrul 206, în zona localității Valu lui Traian, județul Constanța, din cauza unei coliziuni în care au fost implicate două autoturisme și o motocicletă. În urma evenimentului rutier, nicio persoană nu a fost transportată la spital.

În zonă se circulă dirijat pe prima bandă și pe cea de urgență.



UPDATE 1


Evenimentul rutier s-a produs între Medgidia și Constanța și s-a soldat cu o victimă . La fața locului se află Saj B2, transmite  medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa. 


În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină pe autostrada A2, km 207, sens de mers București spre Constanța.

Din primele informații este vorba despre un accident rutier produs între două mașini și o motocicletă.

La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere  pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul.

Intervenția se află în desfășurare.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii