Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie pe drumul dintre Constanța și Tulcea, la ieșire din pădurea Babadag. O fată și un băiat, ambii de 17 ani, au murit (GALERIE FOTO)

ro

26 Jan, 2023 19:41 3521 Marime text
Foto: ISU Delta TulceaAstăzi, în jurul orei 16:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea a fost solicitat să intervină în cazul producerii unui accident rutier, pe drumul european E87, între localitățile Două Cantoane și Babadag, în care a fost implicat un autoturism în care se aflau 3 persoane.

Potrivit ISU Delta, pentru salvarea victimelor, la fața locului a fost direcționat de urgență un echipaj de salvatori din cadrul Stației de Pompieri Babadag cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și 4 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

  Din păcate, la sosirea echipajelor operative, două dintre victime (o persoană de sex masculin și o persoană de sex feminin) prezentau leziuni incompatibile cu viața.
 
A treia victimă ( sex masculin), a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean care i-a acordat primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.
 
De asemenea, la fața locului, s-au luat măsurile necesare pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu.

Potrivit IPJ Tulcea, astăzi, 26 ianuarie, în jurul orel 15:54, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Babadag au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe DN22/E87, soldat cu victime omenești.

Din nefericire, accidentul s-a soldat cu decesul a două persoane și rănirea unei persoane, toate din autoturism.

În acest moment, se efectuează cercetarea la fața locului, urmând a se stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Persoanele decedate sunt o fata si un baiat, ambii in varsta de 17 ani. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii