Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Tulcea Cum s-a produs tragedia de la ieșire din pădurea Babadag. Doi tineri de 17 ani au murit și ulterior și șoferul

ro

27 Jan, 2023 09:24 2807 Marime text
foto: ISU Delta Tulcea
Ieri, 26 ianuarie a.c., în jurul orei 15:54, polițiștii rutieri tulceni au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime omenești.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 21 de ani, din județul Tulcea, în timp conducea un autoturism pe DN22/E87, din direcția localității Babadag, către localitatea Baia, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu cioata unui arbore de pe aliniament, după care, autoturismul s-a rostogolit în afara părții carosabile., informează IPJ Tulcea. 

Din păcate, în urma producerii accidentului rutier a rezultat decesul a doi pasageri minori, ambii în vârstă de 17 ani, din județul Tulcea.

Potrivit sursei citate, conducătorul auto a fost transportat la o unitate medicală din Constanța pentru îngrijiri de specialitate, ulterior survenind decesul acestuia.

În cauză s-a întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii evenimentului rutier.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii