Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Haos în a treia zi de Bacalaureat la Constanţa La Ostrov s-au primit subiectele greşite (galerie foto)

ro

30 Jun, 2011 00:00 3385 Marime text
haos in a treia zi de bacalaureat la constantala ostrov s au primit subiectele gresite galerie foto 25296
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • adrian 30 Jun, 2011 13:31 Buhaiev NU este o incompetenta, dansa nu stie un asemenea cuvant marunt aflat undeva scris mic pe o pagina a DEX-ului limbii romane, dansa se crede BARON al ISJ Constanta, si ne arata cu fiecare an ce DESTEAPTA SI CAPABILA este ea si ce afacere a facut ministerul invatamantului numind-o pe ea mai mare peste judet, dar sa stiti ca aceste (IN)COMPETENTE duc intr-un final si la exmatricularea ei din invatamant, caci fiind si profesoara de sport, are un fizic de invidiat pentru un asemenea post
  • adrian 30 Jun, 2011 13:12 Examinarea la proba scrisa pentru limba si literatura romana de Luni 27.06.2011 s-a terminat cu un macel in randul candidatilor exmatriculati din timpul examenului de catre celebra inspectoare adjuncta profesoara de sport Buhaiev Elena. D-na in cauza a venit chitita pe faptul ca cei de la frecventa redusa, veniti si de la 130 de km distanta, vor face cine stie ce aranjamente platite ca sa promoveze bacalaureatul, si s-a dat peste cap sa arate ea cat de corecta este, totul terminandu-se cu un haos si un balamuc de nedescris in cuvinte. Daca ministerul educatiei are in curtea sa asa oameni si-i trimite prin tara sa le arate regimul dictatorial pe care asa numitii inspectori il au asupra elevilor si supraveghetorilor atunci vai de viitorul tanar al tarii si marea reforma pe care actualul ministru vrea sa o faca. De trei ori RUSINE sa va fie domnilor conducatori ai invatamantului. Reflectati cu atentie ce sa intamplat la Ostrov si luati masuriile ce se impun asupra inspectorilor INCOMPETENTI si DICTATORI, care pe deasupra se mai poarta si urat cu elevii de parca ei sunt cumva sclavii lor supusi.
  • PARINTE 30 Jun, 2011 10:45 Ce inseamna sa verifice? Sa citeasca presupun, deoarece scrie pe subiect profilul matematica informatica(M1) sau real-stiintele naturii (M2).Nu trebuie sa fi matematician sa-ti poti da seama!
  • Andrei 29 Jun, 2011 23:51 Doamna aceasta Margareta COnstantin nu stie ca secretarul comisiei primeste parola si multiplica subiectele. Doamna Buhaiev era secretar? Sunteti varza!!!! Va place sa gasiti alti vinovati. ce comisie ati trimis la Ostrov? Voi sunteti principalele vinovate!!! Ar trebui sa va dati demisia in frunte cu inspectoarea aia care a dat afara un copil nevinovat, din dorinta de a avea inspectoratul foarte multi picati.
  • yo 29 Jun, 2011 23:46 ascultati la mine bine mai fratilor: 1) la 8 diminieata madam buhaev si delegatul ministerului au dat afara comisia de examen inafara de informatician care trebuia sa extraga variantele 2)conform metodologiei de bac, informaticianul impreuna cu presedintele extrag varianta dupa care aceasta se verifica de un membru al comisiei abilitat sa faca acest lucru, lucru care nu s-a intamplat la ostrov deoarece delegatul cu pricina a dat OK-ul si i-a dat ordin informaticianului sa inceapa multiplicarea! 3)nici un asistent nu este abilitat sa stie ce tip de subiect trebuia sa fie ptr ca metodologia prevede ca nici un asistent nu poate fi de materia respectiva ! 4) la sfarsitul probei ministerul a iuncercat sa-si acopere greselile fortand profesorii supraveghetori sa semneze o "Nota de Relatii"!