Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:31 02 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infotrafic Cum se circulă astăzi pe arterele principale, la orele dimineții

ro

19 May, 2024 08:17 524 Marime text









 
  • Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că,la această oră, nu sunt înregistrate evenimente rutiere care să determine restricții de circulație pe autostrăzi sau drumurile naționale.
 
Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A 1 București-Pitești, A 2 București-Constanța,A 3 București-Brașov, precum și DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 RâmnicuVâlcea-Sibiu, circulația rutieră se desfășoară pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic reduse.
 
Se circulă însă în condiții de ceață, cu vizibilitate sub 200 metri, pe mai multe artere rutiere din județele: Bacău, Bistrița-Năsăud, Cluj, Galați, Iași, Neamț, Sălaj, Suceava, Vaslui și Vrancea, potrivit Infotrafic.
 
Astăzi, între orele 06:00 -22:00, circulația autovehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5t one este restricționată pe DN 12A, între Miercurea Ciuc (județul Harghita) și Comănești (județul Bacău), în vederea desfășurării pelerinajului care are loc cu ocazia Rusaliilor Catolice.
 

„Pentru evitarea accidentelor rutiere, recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile detrafic și drum, asigurându-se bine înainte de fiecare manevră efectuată, să semnalizeze orice intenție de schimbare a direcției, să păstreze în mers odistanță regulamentară între autovehicule și să evite depășirile periculoase,precum și orice manevră riscantă!”, transmite Infotrafic.

 
 
 
Citește și
Trafic blocat pe DN22 Tulcea-Babadag, din cauza unui accident rutier!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii