Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concursul pentru conducerea instanțelor. Când va susține președintele Tribunalului Constanța testarea scrisă pentru funcție

ro

17 May, 2023 00:00 1182 Marime text
  • Magistratul Mihaela Cristina Grădinariu va susține testarea scrisă pe 28 mai 2023, la București, la Universitatea Nicolae Titulescu.
  • Tabelul de clasificare a candidaților va fi afișat la data de 15 iunie 2023.
Magistratul Mihaela Cristina Grădinariu, președintele delegat al Tribunalului Constanța, va susține la data de 28 mai 2023 proba scrisă din cadrul concursului organizat de Consiliul Superior al Magistraturii pentru ocuparea funcțiilor de conducere din instanțe.
 
Magistratul candidează pentru funcția de președinte al Tribunalului Constanța, post pe care îl asigură cu delegare de la finele anului trecut, de la pensionarea fostului președinte, magistratul Cristina Ramona Duță.
 
Acum, CSM a anunțat că, la finele lunii mai, judecători vor susține proba scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane.
 
Potrivit regulamentului concursului, proba scrisă reprezintă un test-grilă prin care sunt verificate cunoștințele candidaților privind managementul, comunicarea și resursele umane.
 
Nota finală a concursului este reprezentată de media aritmetică dintre nota de la proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere și nota de la testarea scrisă.
 
Este declarat admis la concurs judecătorul care a obținut cel puțin nota finală 7 și cel puțin nota 5 atât la proiect, cât și la testarea scrisă.
 
Tabelul de clasificare a candidaților va fi afișat la data de 15 iunie 2023.
 
Magistratul Mihaela Cristina Grădinariu va susține testarea scrisă pe 28 mai 2023, la București, la Universitatea Nicolae Titulescu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Rămâne cum s-a stabilit
Un singur candidat pentru conducerea Tribunalului Constanța!

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii