Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:58 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lupta pentru conducerea parchetelor din țară! Începe corectarea lucrărilor scrise

ro

13 Nov, 2023 17:00 1131 Marime text
  • Rezultatele inițiale ale probei scrise vor fi publicate joi, 16 noiembrie 2023.
Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat baremul definitiv pentru proba scrisă în cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de conducere la parchetele din țară!
 
Acum, urmează ca membrii comisiei de examen să înceapă corectarea lucrărilor scrise ale candidaților.
 
Amintim, la nivelul județului Constanța, este scoasă la concurs inclusiv funcția de procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, adică procuror general al Dobrogei, existând trei candidați pentru acest post.
 
Este vorba despre magistrații Laurențiu Bratosin, Gill Julien Grigore Iacobici și Mihaela Elena Mergeane, din Parchetul Curții de Apel Constanța, care s-au înscris pentru funcția de procuror general al Dobrogei.
 
La rândul său, magistratul Mihai Alexandru Stanciu, prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Constanța, s-a înscris pentru obținerea celui de-al doilea mandat în funcția de conducere.
 
După publicarea baremului definitiv pentru proba scrisă, în urma soluționării contestațiilor la barem, comisia de examen va începe corectarea lucrărilor scrise, urmând ca rezultatele să fie afișate joi, 16 noiembrie 2023.
 
Tabelul final de clasificare a candidaților va fi afișat pe 22 noiembrie 2023.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Trei procurori din Constanța, medii peste 85 de puncte! CSM validează rezultatele la concursul pentru promovarea în funcții de execuție
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii