Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:46 25 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termoficare Constanța O parte din locuitorii Constanței vor rămâne fără apă caldă și căldură

ro

19 May, 2024 10:07 677 Marime text
Sursa foto: Pexels

 
  • Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa II’’, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe bulevardul Tomis, din municipiul Constanța.
 
Pentru realizarea acestor lucrări nu va putea fi furnizată apă caldă de consum  la următoarele puncte termice: PT 44 ( Bld. Tomis bl TAV6)
  și PT 45 (Bld. Tomis bl TAV1), începând din dimineața zilei de 20.05.2024.
 

„Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de minim 10h. ore așa cum ne-a comunicat constructorul, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanta S.R.L.
În funcție de momentul finalizării umplerii vă vom comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice”, informează Termoficare Constanța.

 
 

„Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare.
Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele Dvs, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice”, adaugă sursa citată.
 

 
 
 
Citește și
 
 Termoficare ConstanțaRevine apa caldă într-o zonă din municipiu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii