Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a fost posibil accidentul rutier cu patru maşini şi trei victime Preotul Roman Valeriu a fost suspendat din funcţie (galerie foto)

ro

31 Jan, 2013 23:01 3709 Marime text

1_2.jpgIeri seară, în jurul orei 16.00, trei persoane au ajuns la spital, după ce maşinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier. În eveniment au fost implicate patru automobile (două Ford, o Skoda şi un Audi). Din câte se pare, în zona Centrului de Scafandri, de pe bulevardul 1 Mai, un preot a condus un Audi şi ar fi forţat schimbarea sensului de mers, motiv pentru care a fost lovit de o altă maşină, Ford Ka.

 1_8.jpg

În urma impactului, Audi s-a răsturnat şi s-a oprit într-un Ford parcat. La faţa locului au fost chemate echipajele Serviciului de Ambulanţă, care au preluat trei răniţi (părintele şi doi copii minori). Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa spun că în Audi s-a găsit o sutană. Şoferul avea o alcoolemie de 0,96. Din câte se pare, cel în cauză ar fi preotul Valeriu Roman, consilier eparhial, şef al corului Arhiepiscopiei Tomisului.

Reprezentanţii Arhiepiscopiei nu au confirmat decât numele bărbatului, nu şi funcţia mai sus precizată, susţinând că vor da un comunicat de presă cu privire la poziţia oficială.

La închiderea ediţiei - Comunicat de presă

În urma accidentului rutier petrecut în această după amiază, în care a fost implicat pr. Roman Valeriu, Arhiepiscopia Tomisului face următoarele precizări:

Permanenţa Consiliului Eparhial, convocată în regim de urgenţă a luat decizia suspendării preotului atât din calitatea de preot slujitor, cât şi din funcţia de consilier cultural pe care o avea în cadrul instituţiei noastre.

De asemenea, Arhiepiscopia Tomisului condamnă comportamentul acestuia din timpul anchetei pe care poliţia o desfăşoară.

Suntem alături de persoanele care au avut de suferit de pe urma acestui accident şi sperăm în însănătoşirea lor cât mai rapidă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii