Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:05 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Vine iarna mai repede decât ne aşteptam?

ro

01 Oct, 2018 00:00 2194 Marime text
Meteorologii preconizează o iarnă lungă şi grea. Transfăgărăşan şi Transalpina sunt deja acoperite de un strat consistent de zăpadă. Mai mult, un tânăr a murit în zona Bâlea Lac în urma zăpezilor şi alţi turişti au rămas blocaţi în nămeţi, fiind nevoie de intervenţia salvamontiştilor.
 
La Constanţa, zăpada se va lăsa aşteptată, însă frigul va începe să se facă simţit, mai spun meteorologii. Deja am început să ne plângem de primul vânticel şi ne este dor de soare şi de plajă. Primăria Constanţa este pregătită din punct de vedere decorativ, astfel că deja au fost închiriate ornamentele de Crăciun ce vor împodobi oraşul.
 
Cât despre buna funcţionare a oraşului pe timpul iernii, rămâne de văzut. Să ne rugăm să avem o iarnă cât mai prietenoasă pentru că, vorba aceea, „iarna nu-i ca vara”!
 
Pe plan internaţional este şi mai rău. Un ciclon a făcut ravagii în Grecia, provocând multe pagube materiale şi vestea proastă este că se aproprie vertiginos de sud-estul României. Aşadar, echipaţi-vă bine că ne aşteaptă o iarnă lungă!
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii