Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:54 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eforie Alergătorii veterani Vasile Apetroaie și Arun Asan au făcut baie în mare și în ianuarie 2024 (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

04 Jan, 2024 17:00 1466 Marime text
 

 
  • De-a lungul anului, Arun Asan și Vasile Apetroaie participă la multe curse pe distanțe lungi, atât în țară, cât și în străinătate.
 
Fideli obiceiului lor de a nu rata o baie în Marea Neagră nici în lunile de iarnă, alergătorii veterani Vasile Apetroaie (din Eforie Nord) și Arun Asan (din Techirghiol), au intrat în apă și în debutul acestui an.
 
Buni prieteni, cei doi participă, de-a lungul anului, împreună, la multe curse pe distanțe lungi, atât în țară, cât și în străinătate, iar, de ceva vreme, le-a intrat în obișnuință și să facă baie în mare iarna, cu diferite prilejuri. În acest an, Vasile Apetroaie a marcat, cu intrarea în mare, la Eforie Nord, în zona Steaua de Mare, și ziua numelui.

„Nu am ratat nici anul acesta să sărbătoresc Sf. Vasile cu o baie în mare, chiar dacă nu ieșise soarele afară!“, a declarat Vasile Apetroaie.

„La Mulți Ani 2024! Prima baie din acest an. Ia uite-l pe Vasile, de Sfântul Vasile, face baie. Cine a mai auzit, să facă baie?!“, se aude Arun Asan pe filmarea intrării în apă a lui Vasile Apetroaie.
 
Nu mai departe de luna trecută, Arun Asan nu a ratat nici Ziua Națională a României pentru a face o baie în Mare Neagră. Sportivul veteran a intrat în apă la Eforie Nord, în zona Debarcader, marcând momentul special pentru toți românii și printr-o „cravată“ tricoloră pe care a purtat-o.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Cu tricolorul la gât
Alergătorul Arun Asan, din Techirghiol, baie în Marea Neagră și de 1 Decembrie 2023 (GALERIE FOTO + VIDEO)

 
Atletul veteran Vasile Apetroaie, din Eforie Nord, pe locul întâi la Maratonul Internațional Varna (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii