Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sala de fitness World Class de la Tomis Mall Constanța se închide permanent

ro

08 Jan, 2024 17:00 4887 Marime text
Sursă foto - Pixabay.com
  • Sala World Class Tomis Mall se va închide permanent pe data de 31 ianuarie 2024.
  • Conform datelor termene.ro, punctul de lucru expiră pe 30 ianuarie 2024
 
La început de an, mulți oameni se hotărăsc să abordeze un stil mai sănătos de a trăi, prin dietă și sport, iar cum iarna nu este un partener ideal pentru oricine, sălile de fitness și orele de aerobic sunt alegerea perfectă pentru majoritatea.
 
Cert este că nu a picat chiar o veste bună pentru cei care au abonamente la o sală de sport din Constanța, când la finele săptămânii trecute au primit un e-mail prin care erau informați că sala de sport se închide permanent. Este vorba de sala World Class Tomis Mall, care se va închide permanent pe data de 31 ianuarie 2024.
 
Un tânăr care merge regulat la sală ne-a anunțat că vestea a venit ca un șoc pentru clienții care mergeau de zi cu zi pentru a lucra cu corpurile lor. „Sunt student și de ceva timp am vrut să-mi dezvolt atât corpul, cât și starea de sănătate mergând la sală și făcând sport. Pentru ca aceste lucruri să devină realiate, am optat pentru World Class Tomis Mall Constanța. Toate bune și frumoase până când astăzi (n.r. vineri, 5 ianuarie) am primit, toți clienții, un anunț sub forma unui email din partea World Class unde se precizează că de pe 31.01.2024 clubul se va închide. Vestea a venit ca un șoc pentru toți clienții dar și pentru angajați că nimeni nu se aștepta la așa ceva. Motivele sunt necunoscute în mod oficial. Situația este una dificilă și supărătoare pentru mulți dintre noi deoarece mulți am optat pentru acest loc deoarece este aproape de locuință, iar prețul era unul acceptabil având în vedere serviciile oferite, dar și colectivul de clienți”, ne-a scris tânărul client.

Foto din arhiva ZIUA de Constanța
 
Mailul transmis de cei de la World Class venea cu următoarele precizări: „Dorim să îți aducem la cunoștință că locația noastră World Class Tomis Constanța se va închide permanent începând cu data de 31 ianuarie 2024. Cu toate acestea, vrem ca experiența ta de health&fitness să rămână activă.
 
Suntem bucuroși să te anunțăm că abonamentul tău PREPAID va fi upgradat la clubul World Class City Park, oferindu-ți astfel acces nelimitat în clubul nostru cu piscină, începând cu 01 februarie până la expirarea abonamentului tău.
 
Dacă deții un abonament lunar cu plată recurentă, vei avea acces în clubul World Class City Park începând de la 01 februarie 2024 până la data de 28 februarie 2024. În această perioadă vei avea șansa de a-ți face upgrade la rețeaua Silver, în caz contrar, abonamentul se va încheia la această dată”.
 
Am încercat să contactăm reprezentanții World Class Tomis Mall Constanța pentru a primi lămuriri legate de această schimbare, însă nu au putut fi contactați.
 

World Class Romania SA

 
Firma pe care funcționează clubul este World Class Romania SA. Firma este înființată în anul 2004, iar pe anul 2022 a raportat un număr de 307 salariați, cu o cifră de afaceri de 180.560.446 lei, iar pierderea a fost de 19.138.564 lei.
 
Sediul social este în București, pe strada Ion Brezoianu nr. 27, Sector 1. Firma are 43 de puncte de lucru, conform termene.ro, iar în ceea ce privește sala de la Tomis Mall, de pe strada Ștefan cel Mare nr. 36-40, apare ca dată de expirare 30.01.2024.
 
Asociați în firmă sunt Vectr Fitness SRL – 99,99976% și Transdanube Trading – 0,00024%. Administratori sunt Mirkovic Milan, Kent Magnus Orrgren și Vasilescu Hnyatek Gabriel.
 
Vectr Fitness SRL apare ca asociat unic în Nextfitness & Wellness SRL. Transdanube Trading SRL este asociat unic în Alisa Land Property SRL. Kent Magnus Orrgren este administrator la Nextfitness & Wellness SRL și la Club Sportiv Fitness Center MV SRL. Mirkovic Milan  apare în firmele IMA Business Development SRL, Avebell Business Development SRL.
 
Vasilescu Hnyatek Gabriel este asociat în Fitness Beautycenter SRL și administrator în Move On SRL.
 
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

Proiect Angajatorii care oferă abonamente la sala de fitness angajaților vor fi scutiți de taxe și impozite salariale

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Agnes 09 Jan, 2024 21:13 Ce salarii oferiți ! Fata la curățenie? București .sc 2