Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:49 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ludovic Orban vrea mai multe controale în cluburi. Se cere supravegherea și a locurilor de joacă (video)

ro

11 Jul, 2020 10:26 1641 Marime text
  • În ceea ce priveşte comerţul, prim-ministrul a punctat că orientarea controalelor trebuie să fie către pieţele agroalimentare, dar şi în târguri.

Prim-ministrul României, Ludovic Orban, participă, astăzi, alături de ministrul afacerilor interne, Marcel Vela, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, la o ședință în sistem videoconferință cu prefecții și cu șefii structurilor MAI și ai celorlalte instituții și autorități cu atribuții în gestionarea situației generate de creșterea numărului de îmbolnăviri cu COVID-19.
 
„Scopul principal al acestei şedinţe este acela de a îmbunătăţi coordonarea între instituţii şi de a creşte eficienţa măsurilor pe care le luăm şi acţiunilor de control pe care le organizăm“, a mai declarat Ludovic Orban, potrivit agerpres.ro.
 
Premierul a cerut, totodată, intensificarea controalelor pe transportul public, la metrou şi în zona transportului feroviar. El a solicitat ca şi locurile de joacă să fie supravegheate.
 
În ceea ce priveşte comerţul, prim-ministrul a punctat că orientarea controalelor trebuie să fie către pieţele agroalimentare, dar şi în târguri.
 
Orban a cerut intensificarea controalelor şi la terase, restarante, benzinării şi cluburi, potrivit sursei mai sus citate.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii