Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța s-a răzgândit! Iluminatul pe timpul nopții pe bulevarde și în zona centrală va funcționa în program normal

ro

24 Nov, 2022 14:49 7916 Marime text
Primarul Vergil Chitac a anuntat ca s-a revenit asupra deciziei de economisire a a energiei electrice în municipiul Constanța, în urma sesizărilor primite de la cetățeni.

Mai exact nu se mai se va recurge la stingerea iluminatului public mai devreme cu o oră și aprinderea acestuia cu o oră mai tîrziu,  iar iluminatul pe marile bulevarde nu se mai face în regim „zig-zag” (un bec funcțional, următorul nu).

Decizia vizează si corpurile de iluminat din parcuri, unde în ultima luna, unul din trei stâlpi avea stins corpul de iluminat.

Menționăm că străzile și aleile secundare nu fuseseră afectate de programul de reducere a cheltuielilor municipalității implementat din octombrie 2022.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii