Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Elbi Energy Projects SRL eficientizează și extinde sistemul de iluminat public din Vulturu, cu peste 150.000 de euro (DOCUMENT)

ro

21 Mar, 2024 15:03 653 Marime text
  • Elbi Energy Projects SRL este deținută de Smart Logistics & Consulting SRL (deținută și administrată de Cristinel Sandu), iar administratorul este Andra Ioana Năstase.
Elbi Energy Projects SRL București a semnat cu Primăria Vulturu, prin cumpărare directă, contractul vizând eficientizarea și extinderea sistemului de iluminat public din comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea totală a contractului este de 762.441,95 de lei fără TVA, adică peste 153.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Eficientizarea și extinderea sistemului de iluminat public în comuna Vulturu, județul Constanța“.
 
Despre Elbi Energy Projects SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 21 martie 2024, Elbi Energy Projects SRL a fost înființată în 2019, are sediul social în București, Șoseaua Alexandriei și se ocupă de lucrări de instalații electrice.
 
Firma are un punct de lucru și în Cluj-Napoca.
 
Elbi Energy Projects SRL este deținută de Smart Logistics & Consulting SRL (deținută și administrată de Cristinel Sandu), iar administratorul este Andra Ioana Năstase.
 
Smart Logistics & Consulting SRL figurează și în West Residential Park SRL și Elbi Light & Power Distribution SRL.
 
Conform termene.ro, Elbi Energy Projects SRL figurează cu 597 de achiziții directe (Comuna Vulturu, Comuna Axente Sever, Comuna Cerna printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Elbi Energy Projects SRL a declarat 23 de angajați, profit peste 8,51 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 118,27 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărări directe Constanța
Primăria Vulturu a ales Cleaning G&K Group pentru serviciile de curățenie și igienizare (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii