Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:33 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a redeschis circulația pe Autostrada A2 (video)

ro

07 Feb, 2020 07:41 2872 Marime text
În această dimineață s-a redeschis circulația pe Autostrada Soarelui. În momentul de față nu sunt restricții de circulație, toate categoriile de autovehicule având acces pe întreaga lungime a autostrăzii.

„Odată cu dechiderea circulației rutiere pe sectorul de autostradă Drajna Nouă (județul Călărași) – Fetești (județul Ialomița), km 104+000 – km 144+980, A2, București – Constanța este deschisă circulației pe întreaga lungime pentru toate categoriile de autovehicule.

Reamintim că din cauza codurilor roșii și portocalii de vreme rea și a ninsorii și a viscolului puternic ce a redus vizibilitatea sub 50 m, s-a luat decizia închiderii circulației rutiere pe A2, București - Constanța.

Recomandăm conducătorilor auto care se deplasează la această oră pe rețeaua rutieră, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, este mesajul transmis de CNAIR.

Sursă foto-video: Facebook/ Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii