Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:33 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daruri pentru copiii familiilor afectate de incendiul din cartierul constănțean Km 4-5

ro

23 Dec, 2021 14:03 1493 Marime text


Reprezentanți ai Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități, Grupării Mobile de Jandarmi Tomis, Centrului Militar Zonal și ai Dobrogea S.A. au adus miercuri seara, 22 decembrie, bucurie copiilor ale căror familii au fost afectate de incendiul izbucnit în blocul de pe strada Nicolae Grindeanu din municipiul Constanța, din cartierul KM 4-5.

Astfel, „Moș Crăciun a reușit aseară să aducă zâmbetul pe chipurile copiilor”. Încărcat cu daruri, el a poposit la Pavilionul Expozițional unde copiii îl așteptau nerăbdători. 
 

„Acum o săptămână, în miez de noapte, viața noastră s-a schimbat radical…

Acum o săptămână ne culcam liniștiți gândindu-ne fiecare, la sărbătorile ce urmează să vina. Nimeni nu avea să presimtă ce urma să ni se intample!

În doar cateva clipe…250 de suflete…au rămas fără locuințe, autoturisme și bunuri! Trauma suferită își va lăsa amprenta pentru mult timp în sufletele noastre.

Anul acesta sărbătorile nu vor mai fi așa cum le știam. Suntem însă recunoscători că suntem în viața, teferi și nevătămați! Poate că acesta este cel mai important cadou de Craciun pe care puteam sa il primim!”, au transmis reprezentanții asociației într-un mesaj emoționant.
 
În continuare, îi putem ajuta pe concetățenii atât de greu încercați să revină la o viață normală”, transmit reprezentanții primăriei. 

 
Amintim faptul că Primăria Constanța a pus la dispoziție un spațiu în Pavilionul Expozițional (bulevardul Mamaia, nr.331 A) unde pot fi lăsate donații pentru cei 250 de oameni, adulți și copii, afectați. 
 
Cei care vor să ajute, pot dona în contul Asociației de proprietari Prel. Sergent Nicolae Grindeanu nr. 6, cont deschis la Banca Transilvania - IBAN: RO77BTRLRONCRT0525818102, în RON. 




Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii