Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Continuă lucrările edilitare în mai multe zone din municipiu

ro

15 Mar, 2021 10:47 1357 Marime text
  • În paralel, în parcarea situată pe strada Badea Cârțan, pe terenul delimitat de blocurile K4, K10 și K16, se îmbunătățesc condițiile de acces pietonal prin asfaltare.
  • Lucrări de modernizare a trotuarelor se desfășoară și pe străzile Dumitru Marinescu și Avram Iancu, unde suprafața pietonală este recondiționată cu asfalt.
Echipele SC Confort Urban SRL continuă procesul de reabilitare a traseelor pietonale pe străzile Răchitași, Tabla Buții, Grozești, Onești și Dragoslavele, tronsoanele delimitate de bulevardul Mamaia și strada Chiliei. Infrastructura trotuarelor este modernizată prin amplasarea bordurilor noi.

Pe strada Unirii, porțiunea cuprinsă între strada Zorelelor și bulevardul Mamaia, se decapează suprafața pietonală și se demontează bordurile pentru a fi înlocuite cu unele noi.

Lucrări de modernizare a trotuarelor se desfășoară și pe străzile Dumitru Marinescu și Avram Iancu, unde suprafața pietonală este recondiționată cu asfalt.

De asemenea, se consolidează și modernizează treptele de acces din zona Poarta 1.

Pe aleea Nalbei, continuă amenajarea suprafeței destinate parcării autovehiculelor între blocurile L107 și L111. Echipele administratorului drumului public intervin astăzi cu utilaje pentru turnarea primului strat de asfalt.

În paralel, în parcarea situată pe strada Badea Cârțan, pe terenul delimitat de blocurile K4, K10 și K16, se îmbunătățesc condițiile de acces pietonal prin asfaltare.

În ceea ce privește infrastructura de semnalizare rutieră, se montează indicatoare de informare în mai multe zone din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare. De asemenea, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni și în parcările amenajate., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii