Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Regimentul 53 Rachete Antiaeriene „Tropaeum Traiani” implineste un sfert de veac de existenta

ro

29 Jun, 2009 14:20 1691 Marime text

 Nr. 224  din 29 iunie 2009               

   Persoană de contact: Mr. Iulian Ceku, 0762.695.181

Aceste informaţii sunt disponibile şi în internet, la adresa www.mapn.ro

Regimentul 53 Rachete Antiaeriene „Tropaeum Traiani” împlineşte un sfert de veac de existenţă

REGIMENTUL 53 RACHETE ANTIAERIENE organizează marţi, 30 iunie, de la ora 10.00, o serie de activităţi festive dedicate Zilei acestei unităţi.

Cu prilejul aniversării a 25 de ani de la înfiinţare, sunt invitaţi să participe reprezentanţi din partea Statului Major al Forţelor Terestre, din Comandamentul Diviziei 1 Infanterie “DACICA”, cadre militare în rezervă, precum şi reprezentanţi ai administraţiei publice locale.

Cu acest prilej, în cadrul Regimentului se organizează un ceremonial militar şi religios, se vor înmâna diplome de onoare, va fi prezentată o expoziţie de tehnică militară  organizată în incinta unităţii, iar la Cercul Militar din garnizoana Medgidia va fi prezentat un film documentar şi vor putea fi vizionate o expoziţie de fotografie şi  una de pictură. Totodată, va avea loc şi un spectacol omagial la care participă Ansamblul folcloric “PANDELAŞUL” al  Casei de Cultură  “I.N.Roman”, Ansamblul folcloric de dansuri tradiţionale tătărăşti” KARASU” şi trupa de teatru “THETIS” a Cercului Militar.

Regimentul 53 Rachete Antiaeriene este o unitate tactică din compunerea Diviziei 1 Infanterie “DACICA”, pentru acţiuni militare de protecţie aeriană în cadrul unor structuri operaţionale. În cei 25 de ani de existenţă prin modul în care şi-a dus la îndeplinire misiunile încredinţate, indiferent de natura sau complexitatea lor, regimentul şi-a câştigat un binemeritat loc în elita unităţilor de acest gen.

Jurnaliştii interesaţi de acest eveniment pot obţine informaţii de la maiorul Iulian Ceku, telefon 0762.695.181.

Biroul de Presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii