Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:03 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vernisajul expoziției „Aquamorfoze” a artistei Mihaela Craiu, la Casa Avramide din Tulcea

ro

13 Apr, 2024 12:56 466 Marime text
Sursa foto: Facebook/ ICEM Tulcea





 
  • Vineri, 19 aprilie, de la ora 14.00, va avea loc deschiderea expoziției „Aquamorfoze” a artistei Mihaela Craiu, la demisolul Casei Avramide din Tulcea.
 
Mihaela Craiu (n. 1 noiembrie 1975, Bacău) a absolvit Facultatea de Arte Plastice Decorative și Design, specializarea Artă Murală, din cadrul Universitatății de Arte „ George Enescu” Iași, iar portofoliul său abundă în participări la expoziții în țară, dar și peste hotare.
 
Munca i-a fost recunoscută cu premii pentru pictură, grafică, caligrafie, tehnică mixtă, potrivit ICEM Tulcea.
 
Membră a Uniunii Artiștilor Plastici Filiala Iași și profesoară de Arte plastice la Colegiul Național de Artă „George Apostu” din Bacău, Mihaela Craiu aduce pentru prima dată o expoziție personală de pictură și grafică la Tulcea.
 

„Vizitatorii Muzeului de artă tulcean s-au mai întâlnit cu o lucrare a artistei, întrucât aceasta a participat la cea de-a doua ediție a Bienalei Naționale de Grafică „Constantin Găvenea”, în 2022”, arată ICEM Tulcea.

 
Expoziția „Aquamorfoze” intră în circuitul de vizitare a Casei Avramide și va fi deschisă publicului în perioada 19 aprilie – 3 mai, de marți până duminică, între orele 9:00 și 17:00 (ultima intrare, 16:30).
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii