Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisia de organizare a referendumului de la Cernavoda

ro

27 Jan, 2010 20:51 1414 Marime text

Consilierii judeţeni au fost înştiinţaţi în legătură cu obligativitatea desemnării unui membru în comisia de organizare a referendumului de la Cernavoda

Instituţia Prefectului Judeţul Constanţa îi invită pe consilierii judeţeni Fronescu Nicolae Stelian, Munteanu Petrică, Ciutureanu Viorel, Mihăieşi Gheorghe, Şuţu Gheorghe şi Culeţu Dionisie să ridice de la sediul Instituţiei Prefectului adresa prin care li se solicită ca în prima şedinţă a CJC să adopte o hotărâre care să aibă ca obiect desemnarea unui reprezentant al acestei autorităţi deliberative în comisia de organizare a referendumului pentru demiterea primarului oraşului Cernavoda.

Având în vedere adresele 15039/17.12.2009 ale Instituţiei Prefectului, precum şi refuzul nejustificat al Consiliului Judeţean Constanţa de a desemna un reprezentant care să facă parte din comisia ce va fi numită prin ordin al prefectului, în conformitate cu prevederile art. 55 alin. (5) din Legea 215/2001 republicată, Instituţia Prefectului a transmis la data de 08.01.2010 fiecărui consilier judeţean o nouă adresă, prin mandat poştal, prin care se aduce la cunoştinţă obligativitatea desemnării unui membru care să facă parte din respectiva comisie. În caz contrar, „se va aprecia că autoritatea deliberativă, respectiv Consiliul Judeţean Constanţa, a încălcat cu bună ştiinţă prevederile legale, urmând ca Instituţia Prefectului să ia măsurile necesare în vederea unei aplicări unitare a legii”.

Întrucât din cele treizeci şi trei de adrese transmise prin mandat poştal cu confirmare de primire, şase au fost returnate, consilierii judeţeni nominalizaţi sunt aşteptaţi să le ridice personal de la sediul Instituţiei Prefectului.

75/CP/27.01.2010                                                                                                          Cancelaria Prefectului

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii