Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:14 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 1,5 milioane de lei pentru amenajarea unui Centru pentru Tineret la Agigea

ro

01 Nov, 2013 00:00 3178 Marime text
Costurile pentru reabilitarea şi extinderea unei clădiri din comuna Agigea în vederea utilizării acesteia drept Centru pentru Tineret se ridică la suma de 1.563.198,65 lei. Contractul a fost atribuit de către Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Constanţa, în calitate de autoritate contractantă, firmei SC Monolit SRL.
Procedura aleasă pentru atribuirea contractului a fost cererea de ofertă, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

Aşa cum se arată în anunţul de atribuire, este vorba despre o clădire – parter şi un etaj, a cărei structură de rezistenţă la parter este din predale de beton armat cu suprabetonare rezemate pe panouri din beton armat, iar etajul este din structură uşoară integrală din lemn. Contractul atribuit firmei SC Monolit SRL presupune construirea unei clădiri nou pe un singur nivel, respectiv la parter, care să comunice cu clădirea actuală printr-un hol. Noua construcţie este concepută ca o completare a funcţiunilor care ar putea diversifica paleta de activităţi a tineretului dornic de activităţi sportive şi întruniri tematice.

În ceea ce priveşte firma SC Monolit SRL, aceasta figurează la Registrul Comerţului cu doi asociaţi, respectiv Cristian Stroe şi Cecilia Glodeanu. Înfiinţată în anul 1992, SC Monolit SRL a declarat la finalul anului 2012 o cifră de afaceri de 3.108.060 lei, un profit net de 2.879 lei şi 13 salariaţi.

Comuna Agigea nu este singura localitate din cadrul Zonei Metropolitane Constanţa pentru care SC Monolit SRL a obţinut contracte. Firma a mai executat lucrări şi în oraşul Murfatlar, dar şi în comuna Mihail Kogălniceanu. Este vorba despre un contract din anul 2008 în valoare de 319.019,82 lei pentru reparaţii şi întreţinere trotuare pe patru străzi şi un altul tot din 2008, în valoare de 757.547,11 lei, de amenajare parc central şi platformă parcare, ambele în Murfatlar, şi un contract din anul 2009, în valoare de 1.921.840 lei, pentru alimentare cu apă a satelor Piatra şi Palazu Mic.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii