Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imaginea zilei Poliția Locală Constanța a împărțit ceai către locatarii blocului distrus în incendiul de pe strada Nicolae Grindeanu (VIDEO)

ro

16 Dec, 2021 07:40 4029 Marime text


Sunt momente grele pentru proprietarii din blocul de pe strada Nicolae Grindeanu din Constanța. 

În prag de sărbători, multe apartamente au fost avariate de incendiu, fum și apa folosită de către pompieri. La mai puțin de 10 zile până la Crăciun, oamenii au ieșit, speriați, doar cu ce aveau pe ei, în pijamale și cu o geacă pusă în fugă. S-au refugiat pe terasa de la ultimul etaj sau țipau disperați de la balcoane să fie salvați de către pompieri.

Peste 100 de persoane au fost coborâte cu autoscările prezente, în număr de trei, la incendiu. 

Poliția Locală Constanța a dorit să vină în sprijinul oamenilor, mai ales că afară a fost frig în noaptea de 15 spre 16 decembrie, era lapoviță, iar în imobil locuiau peste 70 de minori. Așa că polițiștii locali au venit cu ceai pentru ca cei afectați să fie încălziți până urmau să fie transferați în paturile de campanie sau la spitalul modular, unde să se adăpostească până la finalizarea intervenției și să se întoarcă la casele lor. 


Citește și:

LIVE Tragedie în apropierea sărbătorilor Ard mai multe maşini în parcarea de la subsolul unui bloc. Locatarii sunt evacuaţi  (galerie foto+video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii