Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imaginea zilei Constanța Unitatea și devotamentul într-o singură imagine- polițist însoțit de fiica sa la parada de 1 Decembrie (FOTO)

ro

01 Dec, 2023 10:53 1830 Marime text
Într-o frumoasă zi de 1 decembrie, la parada anuală pentru Ziua Națională a României de la Constanța, un moment emoționant a captat toate privirile participanților și a devenit imaginea zilei. Un polițist dedicat și mândru de serviciul său, ales să participe la parada în uniforma sa impecabilă, a avut alături de el pe micuța sa fetiță. 

Gestul acestui polițist de a-și aduce fetița la parada de 1 Decembrie a fost cu adevărat special, deoarece a transmis un mesaj puternic de unitate și de angajament față de țară și de valorile sale.

Imaginea a atras o multitudine de comentarii pline de admirație și recunoștință. Mulți au apreciat dedicarea acestui polițist atât față de meseria sa, cât și față de familia sa.

Această imagine ne reamintește că eroii noștri, indiferent de domeniul lor de activitate, sunt oameni care își dedica viața pentru binele comunității și al țării noastre. Gestul acestui polițist ne încurajează să ne aducem aminte de importanța familiei și să ne manifestăm recunoștința față de cei care ne servesc cu devotament.


Citește și:

 Știri Constanța aziLIVE VIDEO-TEXT. Constanța sărbătorește Ziua Națională a României! Ceremonii militare, defilări și spectacol de artificii (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii