Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:23 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident rutier la Negru Vodă, județul Constanța. Un angajat al firmei care se ocupă de lucrări de reabilitare a drumului, rănit grav

ro

05 Jun, 2019 10:08 3712 Marime text
Un accident rutier a avut loc în această dimineață la Negru Vodă, județul Constanța. 

Potrivit SAJ Constanța, o persoană a fost rănită.  

Cadrele medicale de la Ambulanță au fost chemate în ajutor. 

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili care sunt împrejurările exacte în care a avut loc accidentul. 

UPDATE. Oficial de la DRDP Constanța

Potrivit DRDP Constanța, în cursul acestei dimineți, pe drumul național DN 38, la km 46, localitatea Negru Vodă, Județul Constanța, un lucrător de la S.C. Asfalt Dobrogea S.R.L. a fost accidentat grav de un autoturism care circula cu viteză și nu a respectat semnalizarea rutieră temporară existentă în zona unde se execută lucrări de întreținere periodică - așternere covor asfaltic.

La fața locului sunt echipele poliției rutiere care vor stabili cu exactitate cauzele accidentului, echipaje SMURD și drumari de la S.D.N. Constanța.

În zonă se circulă normal.

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța 

Potrivit IPJ Constanța, în data de 05.06.2019, ora 09:47, un barbat de 51 de ani a condus un autoturism, pe DN 38, in afara localitatii Negru Voda, dinspre Negru Voda catre Topraisar, circulatia desfasurandu-se pe sensul opus de mers deoarece se efectuau lucrari de asfaltare pe sensul de mers Negru Voda - Constanta, şi ajungând la km 45+300m, a surprins si accidentat usor un barbat de 40 ani, care se afla pe partea carosabila, acesta fiind lucrator al societatii care efectua lucrari de asfaltare.


Sursa foto: Facebook/DRDP Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii