Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Altercație sângeroasă la Enisala

ro

15 Oct, 2010 23:58 1391 Marime text

Scandalul a pornit de la terenuri agricole. Trei victime sunt aduse acum de către Serviciul Județean de Ambulanță Tulcea.

UPDATE 19.50: Scadalul a izbucnit între două persoane din localitatea Enisala (comuna Sarichioi), pentru niște terenuri agricole. A fost vorba despre o serie de bătăi crunte, dar nu și despre focuri de arme, spun localnicii. Martori ai evenimentului spun că unul dintre cei implicați în scandal ar fi scos o armă cu aer comprimat, dar nu a fost folosită. Poliția infirmă oficial folosirea armelor în aceast altercație.

Primarul localității, Vitali Finoghen, spune că nici nu s-a pus problema de focuri de armă, ci doar de scandal, urmat de niște pumni.

Scandalul a avut loc în urmă cu numai câteva minute. Ceea ce părea să fie doar o ceartă a ajuns la bătaie. Martorii spun că ar fi fost vorba și despre focuri de armă. Evenimentul a avut loc în zona cetății Enisala.

„Am fost solicitați prin 112 pentru salavrea unor persoane care au plăgi severe. Trei victime cale altercației sunt la momentul de față pe drumul spre Tulcea", spune dr. Dumitru Vâlcu, șeful Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea.

Sursa: Adevarul.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii