Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:29 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Suspect de furt reținut la Constanța. A fost prins la scurt timp după ce a jefuit un imobil. Ce au găsit polițiștii asupra bărbatului

ro

03 Apr, 2018 10:12 1509 Marime text
Un bărbat, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt, identificat și reținut de polițiștii constănțeni. 

Potrivit IPJ Constanța, urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de furt, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție au depistat în flagrant delict un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Cumpăna, județul Constanța, bănuit de comiterea faptei.
 
Astfel, la data de 2 aprilie a.c., bărbatul în cauză a fost surprins de polițiști pe o stradă din municipiul Constanța, în timp ce avea asupra sa două genți, în interiorul cărora erau mai multe bunuri, precum un aparat foto, accesorii electronice și mai multe obiecte de artizanat, acestea fiind sustrase din incinta unui imobil, de pe raza municipiului Constanța.
 
Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al I.P.J. Constanța l-au reținut pe bărbatul în cauză, pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 3 aprilie a.c., acesta va fi prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.
 
La activitate a participat și un jandarm din cadrul G.M.J. Constanța. 

UPDATE

Pe numele bărbatului, în vârstă de 32 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, Judecătoria Constanța a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii