Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:38 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Română Întâlnire bilaterală româno-suedeză. Ce a vizat

ro

04 Dec, 2018 15:57 980 Marime text
În perioada 3-4 decembrie a.c., la sediul Inspectoratului General al Poliției Române, a avut loc o întâlnire a inspectorului general adjunct al Poliției Române, comisar-șef de poliție Ciprian Miron, cu o delegație din Suedia, condusă de adjunctul Poliției Suedeze, Mats Löfving.
 

Întrevederea a vizat dezvoltarea colaborării cu autoritățile din Suedia, prin schimbul eficient de date și informații, realizat în scopul prevenirii și combaterii criminalității.
 
De asemenea, au fost discutate aspecte concrete de colaborare pentru combaterea criminalității organizate, a criminalității itinerante și a celei economice, precum și referitoare la analiza informațiilor.
 
Partenerii suedezi și-au exprimat aprecierea față de profesionalismul polițiștilor români și au subliniat importanța schimbului de informații și bune practici, în combaterea oricăror forme de criminalitate.
 
La rândul său, inspectorului general adjunct al Poliției Române și-a exprimat încrederea într-o bună cooperare polițienească internațională între cele două state și a mulțumit pentru disponibilitatea autorităților din Suedia, în derularea activităților comune.


Sursa foto: Inspectoratul General al Poliției Române 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii