Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:37 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Sanatatii a raportat al treilea deces provocat de AH1N1

ro

28 Nov, 2009 20:41 807 Marime text

În ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 145 de cazuri noi de îmbolnăviri, numărul total fiind de 2.975. A treia victimă a gripei noi este tot o persoană adultă.

Al treilea deces din cauza virusului AH1N1 a fost anunţat astăzi de Ministerul Sănătăţii. Persoana decedată este un adult, aceasta fiind,de altfel, singura informaţie comunicată de autorităţi în legătură cu acest caz, potrivit noii politici a ministerului privind confidenţialitateadatelor în contextul pandemiei.

În ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 145 de cazuri noi de îmbolnăviri, numărul total fiind de 2.975.

Din cele 145 de cazuri noi confirmate, potrivit raportării Ministerului Sănătăţii, cele mai multe îmbolnăviri au fost înregistrate în judeţul Iaşi, urmat de judeţul Botoşani şi municipiul Bucureşti. De asemenea, gripa a închis pentru următoarele 7 zile o şcoală din Hunedoara şi două unităţi de învăţământ din Capitală.

În Europa, potrivit staticisticilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, gripa nouă a provocat 300 de decese într-o săptămână. Continentul american este cel mai grav afectat de pandemie, cu 5.360 de decese, urmat de regiunea Asia-Pacific.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii