Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:11 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 14 septembrie, prezentare de modă a producătorilor români Conferința de deschidere a Târgul „Tinimtex” (galerie foto)

ro

12 Sep, 2016 11:06 2069 Marime text
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA), în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța, organizează târgul național de îmbrăcăminte și încălțăminte „Tinimtex”, în perioada 14-18 septembrie. Astăzi are loc conferința de deschidere a târgului „Tinimtex”, ediția a  68-a.
 
În pavilionul expozițional, la parter, veți găsi îmbrăcăminte de adulți, la etaj, îmbrăcăminte copii și adulți, dar și lenjerie, home&deco și accesorii, iar în Centrul de Afaceri EuroLitoral se vor afla articole de îmbrăcăminte din piele și blană, încălțăminte și marochinărie.

UPDATE 1, ora 11.08

Conferința de deschidere a târgului „Tinimtex” a început. Sunt prezenți președintele Camerei de Comerț a României, Mihai Daraban, directorul CCINA, Dănuț Juganaru și designerul Liliana Țuroiu. 220 de firme vor fi prezente la târg.      
 
Pe 14 septembrie, în prima zi a târgului, la ora 17.00, va avea loc o prezentare de modă toamnă-iarnă, a producătorilor români, ce va avea loc la Pavilionul Expozițional. 





                
Sursă foto: ZIUA de Constanța                    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii