Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:38 25 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pavilionul Expozițional din stațiunea Mamaia găzduiește o nouă ediție a Târgului TINIMTEX, organizat de CCINA Constanța

ro

22 Oct, 2019 00:00 2902 Marime text

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța invită constănțenii la o nou ediție a TINIMTEX - Târgul Național de Blănuri, Pielărie, Încălțăminte și Îmbrăcăminte, care se va desfășura în perioada 23 - 27 octombrie 2019.


TINIMTEX este cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare pe care CCINA Constanța îl organizează, începând cu anul 2000. Devenit deja o tradiție pentru zona Dobrogea, TINIMTEX atrage la fiecare ediție a sa sute de firme din întreaga țară. În cadrul evenimentului, producătorii ce prezintă la fiecare ediție colecții noi și diversificate au, pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianții din domeniu, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piață.


Evenimentul va avea loc la Pavilionul Expozițional din stațiunea Mamaia. La parter veți găsi încălțăminte, marochinărie, confecții din piele și blană, îmbrăcăminte adulți, îmbrăcăminte copii, lenjerie, home & deco, accesorii.TINIMTEX este singurul târg din țară cu o pronunțată componentă de contractare. Ediție după ediție, zeci de comercianți iau cu asalt producătorii care participă la eveniment, pentru a încheia parteneriate. Aici pot fi promovate produsele pentru întreaga perioadă a anului viitor sau cel puțin pentru sezonul următor; pot fi contactați noi potențiali clienți; pot fi identificați noi perspective de afaceri; pot fi consolidate legăturile cu clienții cunoscuți; dar și identificate noi segmente de piață pentru plasarea produselor.


La acestea se adaugă vânzările directe - 5 zile (dintre care 2 de weekend) în care veți intra în contact direct cu cumpărătorii; testarea unei piețe extrem de dinamice; forma cea mai rapidă și eficientă de a câștiga un procent din piață; schimb de experiență utilă pentru cunoașterea tendințelor pieței. Târgul va putea fi vizitat în perioada 23- 26 octombrie, între orele 10.00 - 19.00; iar duminică, 27 octombrie î între orele 10.00 și 16.00.


Citește și:

CCINA premiază excelența în afaceri Topul județean al societăților din județul Constanța, pe 2018, la cea de-a XXVI-a ediție

Tombolă cu premii și multe surprize Evenimentul Home Deco, organizat de CCINA Constanța, la o nouă ediție

Târg de ambarcațiuni organizat, la Tulcea, de CCINA Constanța. Vedeta este un amfibiu de 90.000 de euro 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii