Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:47 12 07 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțenii, invitați de CCINA la Târgul Naţional de Îmbrăcăminte și Încălţăminte TINIMTEX, ajuns la cea de-a 76-a ediție

ro

03 May, 2019 12:42 1488 Marime text

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța) organizează, în perioada 7 - 12  mai 2019, cea de a 76 -a ediție a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea. Între 7-8 mai, in cadrul TINIMTEX, producătorii români, care prezintă, la fiecare ediţie, colecţii noi și diversificate, au prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, aceste două zile fiind destinate exclusiv contractărilor.
 
Pentru prima dată, dupa mulţi ani, se reia tradiţia rezervării unor zile ale târgului numai pentru sesiunea de contractări. Vizitatorii, respectiv cumpărătorii, vor avea acces in târg în zilele de 9-12 mai (de joi si până duminică). Târgul se va desfășura la Pavilionul Expozițional, din staţiunea Mamaia  și reunește circa 150 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din intreaga ţară,  majoritatea acestora fiind participanți fideli ai acestui eveniment.
 
Numărul mare de expozanți și suprafața ocupată demonstrează faptul că TINIMTEX se bucură de notorietate pe piața expozițiilor de profil și reprezintă un eveniment de amplu interes pentru participanți.
 
La această ediţie, CCINA Constanța și-a concentrat cu succes eforturile în atragerea de firme producătoare de îmbrăcăminte și  încălţăminte, astfel încât, la ediția din luna mai, a TINIMTEX, din totalul participanţilor  85 % sunt producători, iar comercianţi 15 %.
 
Ponderea firmelor expozante, pe județe, este următoarea: Bucureşti - 27 %, Braşov - 12 %, Iași  - 11%, Constanța - 10 %, Suceava - 8 %, Neamţ - 6 %, Arad  - 5 % , Argeş - 5 %, Brăila - 3%, Timişoara - 3 %, Târgu Mureş - 3 %, Bistrița - 3%, Sibiu - 3%.
 
Ediția din luna mai a TINIMTEX dă startul cumpărăturilor din această perioadă, expozanții prezenți la târg propunând publicului constănțean o ofertă extrem de variată, menită să satisfacă toate gusturile, atât din punct de vedere al calității produselor expuse, cât și din perspectiva prețurilor  atractive pentru cumpărători.
 
La parterul Pavilionuli Expozițional pot fi găsite confecții textile adulți, îmbrăcăminte din piele și blană, îmbrăcăminte copii, tricotaje, lenjerie, home&deco, accesorii, iar la etaj -  genți și accesorii,  încălțăminte
 
Program de vizitare:
 
În perioada 07 - 08 mai: 10.00 - 19.00 (numai pentru comercianți),
joi-sâmbătă  -    09-11mai   10.00 - 19.00 - pentru publicul larg,            
Duminică, 12 mai: 10.00 - 16.00 - pentru publicul larg.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii