Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:38 23 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CCINA Constanţa deschide sezonul cumpărăturilor din această primăvară. Târgul Naţional TINIMTEX, la o nouă ediţie

ro

18 Feb, 2020 00:00 2953 Marime text

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa organizează, în perioada 18 - 23 februarie 2020, cea de-a 78-a ediţie a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din ţară în domeniul industriei uşoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.


Târgul se desfăşoară la Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia şi reuneşte circa 115 firme, producători şi comercianţi de îmbrăcăminte şi încălţăminte din întreaga ţară, majoritatea acestora fiind participanţi fideli ai acestui eveniment. Numărul mare de expozanţi şi suprafaţa ocupată demonstrează faptul că TINIMTEX se bucură de notorietate pe piaţa expoziţiilor de profil şi reprezintă un eveniment de amplu interes pentru participanţi.


În cadrul TINIMTEX, producătorii, care prezintă, la fiecare ediţie, colecţii noi şi diversificate, au, pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piaţă. Noul an vine cu noi tendinţe, iar dacă vrem să fim în pas cu moda, trebuie să aflăm care vor fi principalele noutăţi ale acestei primăveri. Primăvara este o perioadă de tranziţie între sezoane, aparent restrictivă, din punctul de vedere al alegerilor vestimentare, la o primă impresie, însă nu este deloc aşa.


Şi la această ediţie, CCINA Constanţa îşi concentrează cu succes eforturile în atragerea de noi firme participante, astfel încât, la ediţia din luna februarie a TINIMTEX, 10% din totalul firmelor prezente la târg se află la prima participare. Din totalul participanţilor - 60% sunt producători, iar comercianţi - 40 %. Ediţia din luna februarie a TINIMTEX deschide sezonul cumpărăturilor din această primăvară, expozanţii prezenţi la târg propunând publicului constănţean o ofertă extrem de variată, menită să satisfacă toate gusturile, atât din punctul de vedere al calităţii produselor expuse, cât şi din perspectiva preţurilor atractive pentru cumpărători.


TINIMTEX va fi structurat astfel: parter - confecţii textile adulţi, îmbrăcăminte din piele şi blană, îmbrăcăminte copii, tricotaje, lenjerie, home&deco, accesorii, iar la etaj - genţi şi accesorii, încălţăminte. Perioadă specială pentru contractări: 18-19 februarie: 10.00 - 19.00, acces public - 20-22 februarie, între orele 10.00 - 19.00, iar duminică, 23 februarie, între orele 10.00 - 16.00.


Citeşte şi:

Delegaţie din Voivodina în vizită la CCINA Constanţa. A fost semnat un acord de cooperare

Organizat de CCINA Constanţa Târgul naţional TINIMTEX, ediţie de oferte speciale

CCINA Constanţa anunţă consultarea mediului de afaceri din judeţ 

Ti-a placut articolul?

Comentarii