Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Construcţia bazei sportive de la Negureni mai are o şansă

ro

15 Oct, 2010 03:09 1664 Marime text

Baneasa_Gelu_Iordache_primar_03.jpgAdministraţia locală din Băneasa ar putea demara, în sfârşit, lucrările la baza sportivă din satul Negureni.

Realizarea investiţiei nu a început la timp din cauza stopării finanţării de către Guvern, însă baza sportivă mai are o şansă, potrivit primarului Gelu Iordache. Edilul din Băneasa a precizat că oraşul ar putea primi sprijin financiar de la Consiliul Judeţean, pentru demararea investiţiei. Procedura de achiziţie a avut loc la începutul acestui an, iar firma executantă a fost selectată. Potrivit anunţului de atribuire nr. 101712/19.02.2010, publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), contractul de construire a bazei sportive a fost atribuit pe 5 februarie. La procedura de achiziţie au participat patru societăţi de construcţii, oferta desemnată câştigătoare fiind cea a SC Med Com Construct SRL din Medgidia. Lucrările de la Negureni sunt încadrate ca „lucrări de construcţii de stadioane". Valoarea estimată a contractului a fost de 700.000 de lei fără TVA, preţul de atribuire fiind de 484.827 lei fără TVA, adică de aproximativ 5,7 miliarde de lei vechi. Potrivit anunţului din SEAP, criteriul de atribuire a fost oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. De precizat că a fost o procedură de achiziţie cu faza finală de licitaţie electronică.

De precizat că baza sportivă va fi dotată şi cu o staţie de epurare proprie, bancă de rezerve şi pentru arbitri, porţi de fotbal conform normelor FIFA, 73 de scaune din plastic pentru tribune, 22 de scaune pentru antrenori, medici şi rezerve şi 32 de vestiare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii