Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:51 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victorie şi înfrângere pentru CSU Neptun în primele amicale din 2013

ro

13 Jan, 2013 22:50 1351 Marime text
handbal.jpgLiderul Diviziei A de handbal feminin, CSU Neptun Constanţa, a susţinut primele două meciuri de verificare în noul an, ambele cu CSM Ploieşti (locul 11 în Liga Naţională), pe terenul acesteia. Constănţencele au pierdut cu 22-33 (13-15) prima dispută şi au câştigat-o cu 34-32 (13-13) pe cea de-a doua.

„În prima partidă, am comis multe greşeli, atât individuale, cât şi colective, iar o echipă cu experienţă nu te iartă. Fetele s-au mobilizat însă mult mai bine în disputa-revanşă, au transpus în teren jocul de echipă pe care l-am cerut şi pe care l-am pregătit, astfel că şi rezultatul a fost unul bun. Au fost primele meciuri pentru noi, foarte utile, după o perioadă destul de lungă de acumulări fizice. Avem nevoie de partide de verificare în perioada imediat următoare, pentru a pune la punct, şi din punct de vedere tehnico-tactic, angrenajul echipei", a declarat antrenorul lui CSU Neptun, Ion Crăciun, pentru site-ul oficial al clubului.

Până la startul campionatului, care este programat pe 3 februarie, CSU Neptun vrea să dispute încă patru meciuri amicale. Prima partidă din retur va avea loc în deplasare, în compania echipei CSM Unirea Slobozia, echipa de pe locul doi, astfel că întâlnirea este extrem de importantă în ce priveşte lupta pentru promovare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii