Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:11 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Micul Tyson“ contra „Nenes“ Eduard Chelariu îl înfruntă la gala Superkombat de la Madrid pe Nayanesh Ayman Parikh Bumba

ro

28 Apr, 2017 00:00 6026 Marime text
S-a anunţat adversarul pe care îl va înfrunta la gala Superkombat de la Madrid luptătorul constănţean Eduard Chelariu. Acesta este un sportiv de culoare, Nayanesh Ayman Parikh Bumba „Nenes“ (28 de ani), născut la Kinshasa (capitala RD Congo), dar care locuieşte în Spania. Evenimentul se dispută pe 6 mai, la Palacio Vistalegre, iar cei doi se vor întâlni într-o partidă de la categoria -73 kilograme.
 
În vârstă de 20 de ani, Eduard Chelariu este luptător la CS Pontica, unde e pregătit de Daniel Asaftei. „Eduard Chelariu, «Micul Tyson din România», se va afla la Madrid în faţa celei mai mari provocări din cariera sa de până acum“, se arată pe pagina de Facebook a promoţiei conduse de Eduard Irimia. „Sunt încrezător şi bine pregătit. Cred că acest adversar va avea soarta celui pe care l-am întâlnit în meciul anterior“, a spus Eduard. În precedenta gală Superkombat, desfăşurată la Bucureşti, pe 7 aprilie, Chelariu a dispus la categoria -75 kg de Magnus Onyeka, din Suedia (dar de origine nigeriană).
 
Sursa foto: Superkombat 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii