Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meciul din gala Superkombat din China, ultimul din cariera lui Alex Filip! „Această poveste ia sfârşit aici“ (galerie foto+video)

ro

28 Aug, 2017 00:00 8281 Marime text
Luptătorii constănţeni Alex Filip şi Eduard Chelariu, de la CS Pontica (antrenor, Daniel Asaftei), au pierdut partidele susţinute în gala Superkombat de la Shenzhen (China). Ambii au evoluat în partea a doua a evenimentului (secţiunea World Grand Prix), contra unor luptători chinezi. înainte de meci, Alex Filip a dezvăluit că acesta a fost ultimul din cariera sa! 
 
La categoria -75 kg, Chelariu l-a înfruntat pe Gao Xiang, iar la categoria -80 kg Filip s-a duelat cu Chen Yawei. Ambii constănţeni au cedat în repriza a doua. Filip nu a mai putut continua în urma unei accidentări, în vreme ce Chelariu a pierdut prin KO. „Şi a fost şi meciul… După o primă repriză foarte bună, în care mi-am pus adversarul în dificultate de două ori, în a doua rundă, în urma unei lovituri de picior mediană, cotul meu a cedat, fiind în imposibilitate de a mai continua! Se pare că cele aproximativ zece kilograme pe care adversarul le avea în ziua meciului şi-au spus cuvântul în urma loviturii! Am făcut un meci bun, cu un adversar de top, fără să fie vreo mare diferenţă între noi, lucru de care sunt foarte mândru şi mulţumit! Îi mulţumesc lui Eduard Irimia pentru şansa pe care mi-a acordat-o şi pentru tot ce a făcut pentru mine şi pentru oraşul Constanţa până acum! Vă mulţumesc tuturor celor care aţi fost alături de mine şi mi-aţi trimis sute de mesaje înaintea meciului. Le mulţumesc încă o dată celor care m-au antrenat şi m-au susţinut din toate punctele de vedere şi mai ales familiei mele, care a fost alături de mine şi la bine şi la rău! Această poveste ia sfârşit aici. Vă mulţumesc! Respect! Ossu!“, a fost mesajul lui Alex Filip, care are 32 de ani şi e poliţist de profesie.

„Nu renunţaţi la visele voastre!“ 

Luptătorul a făcut anunţul privitor la faptul că partida cu Chen Yawei va fi ultima a sa înainte de confruntare. „Dragi prieteni, vă anunţ că diseară voi disputa ultimul meu meci din carieră! Vă mulţumesc din suflet pentru susţinerea şi încurajările pe care mi le-aţi oferit timp de trei ani de când lupt in galele de kickboxing! Vreau să-i mulţumesc antrenorului meu de karate Kyokushin, Marius Burlacu, cel care m-a crescut şi m-a dus la rezultate importante în cariera de Kyokushin, antrenorului meu, Daniel Asaftei, cel care m-a învăţat kickboxing şi a şlefuit părţile lipsă, şi lui Ionuţ Gheorghe, cel ce şi-a pus amprenta ulterior pe partea de box! Nu puteam să fac toate acestea fără doi oameni importanţi în susţinerea mea, şi anume sponsorii mei, Daniel Rafte, care mă susţine de la începutul carierei mele şi căruia îi sunt recunoscător pentru totdeauna, şi Paul Mario Goicov, care mi-a oferit tot sprijinul de care am avut nevoie în ultimii şase ani şi am creat o relaţie bazată pe profesionalism şi respect! Îi mulţumesc şi ii sunt recunoscător lui Eduard Irimia, preşedintele Superkombat, pentru şansa acordată să lupt în această organizaţie extraordinară! Fără Eduard Irimia nu aş fi existat în lumea kickboxingului. Le mulţumesc, de asemenea, tuturor partenerilor mei de antrenament, dar în special lui Cătălin Căşaru, care este ca şi fratele meu şi care a tras zi şi noapte, cot la cot cu mine, la orice oră, pentru a ne atinge obiectivele. Îi mulţumesc şi lui Claudiu Moraru, cel care a făcut posibilă intrarea mea în Superkombat şi a fost alături de mine cu emoţie la fiecare meci! Cel mai important şi special: îi mulţumesc soţiei mele... Fără ea, nu eram nimic din ce sunt acum! Am început kickboxingul de la zero, în urmă cu trei ani, iar acum lupt într-un World Grand Prix în China, aşa că nu renunţaţi la visele voastre! Dacă îţi doreşti ceva cu adevărat şi munceşti pentru acel lucru, se poate! Vă iubesc şi vă mulţumesc încă o dată! Respect! Ossu!“, a fost mesajul emoţionant al lui Alex Filip.
 
Sursa foto: Facebook 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii