Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment la Constanţa Gala Urban Legend Super Pro e gata de start. Se anunţă un spectacol deosebit!

ro

13 Dec, 2018 14:41 2895 Marime text
Ediţia a şasea a galei de sporturi de contact Urban Legend, care se va desfăşura la Sala Sporturilor din Constanţa, duminică, 16 decembrie, a fost prefaţată astăzi într-o conferinţă de presă la care au participat promotorul Mihai Isop, fondator al Urban Legends Fighting Championship, şi luptătorii constănţeni Cristian Stoica, Ionuţ Bodilcu, Mădălin Crăciunică, Eduard Chelariu şi Mădălin Pîrvulescu.

Gala va cuprinde 15 partide, cele mai multe pe reguli de K1, dar şi confruntări de MMA Strike şi, în premieră, una de box.

În organizarea evenimentului, alături de promoţia Urban Legend, s-a implicat şi biroul de impresariat sportiv Super Pro, gala fiind una specială din acest punct de vedere, „de aur“ (Gold Edition).

La finalul galei, Super Pro îi va oferi un contract luptătorului care va impresiona în mod deosebit în ring!

Sperăm ca alesul să fie un băiat din Urban Legend Academy, iar, dacă nu, indiferent cine va fi, tot vom avea  satisfacţia că un luptător a plecat la un nivel superior din Urban Legend, a declarat Mihai Isop, care a anunţat că există posibilitatea ca, ediţia din vara anului 2019 a Urban Legend să se desfăşoare la Londra.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii