Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eduard Chelariu, învins de Samo Petje la gala Final Fight Championship din Austria

ro

22 Oct, 2017 11:59 4975 Marime text
Luptătorul constănţean Eduard Chelariu, de la clubul Sharks Gym, a fost declarat învins, prin decizie unanimă, în meciul de kickboxing cu slovenul Samo Petje, de la gala Final Fight Championship, desfăşurată la Linz, în Austria.

„Meciul sportivului nostru Edi Chelariu s-a terminat cu decizia în favoarea campionului mondial al promoţiei Final Fight Championship. Un meci foarte bun, condiţie fizică extraordinară, momente extrem de favorabile pentru  noi, însă a lipsit un plus de agresivitate! Suntem mulţumiţi şi mândri de tine, Edi! Mulţumim tuturor celor care ne-au încurajat şi au fost alături de noi! Oss! Sharks Gym Constanţa“, a postat pe Facebook luptătorul Alex Filip, unul dintre cei care au înfiinţat clubul Sharks Gym.

Pe site-ul oficial FFC s-a scris: „Samo Petje l-a învins pe Chelariu, dar nu a arătat aşa cum plănuia. Chelariu a început meciul curajos, nearătând respect faţă de adversarul său. Era evident că a venit să lupte şi exact asta a făcut. Cu toate acestea, primele două minute ale luptei nu au fost spectaculoase, până când Chelariu a lansat o lovitură care l-a supărat pe Petje, iar acesta a ridicat tempo-ul. După ce a văzut că oponentul său e serios, Petje a început runda a doua cu un plan de joc calculat şi a stat aproape de Chelariu până la final. Deşi au făcut tot ce au putut, niciunul dintre luptători nu a dat lovitura finală, dar Petje a adunat mai multe puncte“.

Alex Filip a anunţat că un alt luptător de la Sharks Gym, Cătălin Căşaru, va lupta pe 4 noiembrie în gala Eagles MMA, care se va disputa în Republica Moldova, la Chişinău. „Început de drum spre galele mari de MMA din Europa şi din lume!”, este mesajul lui Alex Filip.    

Sursa foto: Facebook (Final Fight Championships) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii