Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meci în campionat HC Dobrogea Sud întâlneşte Poli Timişoara la Constanţa

ro

16 Sep, 2017 00:00 1943 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa susţine duminică, 17 septembrie, meciul din etapa a treia a Ligii Naţionale, întâlnind pe teren propriu SCM Poli Timişoara. Partida se dispută în Sala Sporturilor din Constanţa, de la ora 16.00, fiind transmisă în direct de TVR1. Biletul de intrare la meci costă 10 lei.
 
Ambele formaţii au acumulat până acum câte trei puncte, având o victorie şi un eşec. Câştigătoare a trofeului Supercupei României, HC Dobrogea Sud a debutat cu stângul în campionat, cedând pe teren propriu cu 23-29 în disputa cu CSU Suceava. Constănţenii s-au revanşat apoi în runda secundă, învingând în deplasare vicecampioana României, CSM Bucureşti, scor 29-26.
 
Şi sâmbătă se va disputa un meci oficial de handbal în Sala Sporturilor, confruntarea feminină CSU Neptun Constanţa - CSA Steaua Bucureşti, din etapa a doua a Diviziei A. Partida începe la ora 14.00. În prima etapă, jucătoarele de pe litoral au cedat cu 25-28 în deplasare cu HM Buzău. În prima rundă a Diviziei A masculine, duminică, 17 septembrie, reprezentantele judeţului Constanţa evoluează în deplasare, după programul: Atletico Alexandria - HC Dobrogea Sud II (de la ora 11.00) şi CSM Bucureşti II - CS Medgidia (de la ora 11.30).
 
Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud - Daniel Ivan) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii