Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judeţul Constanţa va mai avea o echipă în Liga a 3-a de fotbal

ro

16 Jan, 2017 00:00 4595 Marime text
Bogdan Chiriţă, preşedintele Academiei Farul Constanţa, a declarat că, din sezonul viitor, structura de fotbal pe care o conduce mai mult ca sigur că va înscrie, direct, o echipă în Liga a 3-a. „Dintotdeauna, obiectivul meu a fost de a face o echipă de seniori pentru aceşti copii care termină junioratul la Academia Farul”, a declarat Bogdan Chiriţă.
 
„Federaţia Română de Fotbal oferă cluburilor care au formaţii înscrise în Liga Elitelor un loc în Liga a 3-a. Nu vă ascund faptul că şi anul trecut am depus solicitare pentru un loc în acest campionat, tocmai pentru că vrem să asigurăm continuitate jucătorilor care termină junioratul şi nu numai, deoarece vor evolua şi juniori de la Under-17. Nu am putut participa însă în sezonul 2016-2017 pentru că nu am avut fonduri. Dar, în acest an, vom reuşi să accesăm bani şi de la Consiliul Local Constanţa, şi atunci, mai mult ca sigur, vom înscrie o echipă în Liga a 3-a numai pentru copiii care termină junioratul la noi“, a detaliat Bogdan Chiriţă.
 
În prezent, în seria secundă a Ligii a 3-a, din judeţul Constanţa evoluează formaţiile FC Viitorul II (locul 2, cu 23 de puncte) şi nou-promovata Axiopolis Cernavodă (locul 10, cu 16 puncte).
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii