Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța. Gheorghe Hagi, după meciul cu Dunărea Călărași „Un antrenament foarte bun. Învățăm din toate“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

20 Mar, 2024 10:25 1403 Marime text


Farul Constanța, campioana în exercițiu a României, a disputat un meci amical în deplasare cu Dunărea Călărași (locul 2 în Liga a 3-a, seria a treia), întâlnirea oferindu-i prilejul managerului tehnic Gheorghe Hagi de a le oferi noi șanse tinerilor din Academia Hagi.

În lotul deplasat la Călărași, s-au regăsit cinci jucători născuți în 2006 și doi născuți în 2005.
 
În această perioadă, Farul are nu mai puțin de 15 jucători convocați la loturile naționale: Louis Munteanu, Constantin Grameni și Gabriel Dănuleasa (la U21), Ionuț Cojocaru (la U20), Vlad Răfăilă și Rafael Munteanu (la U19), Ionuț Cercel și David Păcuraru (la U18), John Dumitra, Iustin Doicaru, Alexandru Stoian și Eric Somandru (la U17).

Dunărea Călărași s-a impus cu 4-3 (0-0).

Pentru noi a fost un antrenament foarte bun. Învățăm din toate. Sunt puțin supărat că am primit goluri multe, dar a fost un meci frumos, cred că publicul s-a bucurat. Am fost nemulțumit că nu am marcat și în prima repriză, în a doua parte am înscris, chiar dacă am și primit. Mie nu-mi place să pierd. Prima repriză a fost foarte slabă. În a doua a fost mult mai bine, s-a atacat, s-a construit, am făcut, deși am luat niște goluri. Am folosit și copii din academie, a declarat Gheorghe Hagi.

Farul va disputa al doilea amical al săptămânii vineri, 22 martie 2024, de la ora 13.00, la baza Academiei Hagi, de la Ovidiu, cu Unirea Slobozia (locul doi în Liga a 2-a).  

Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


Amical Dunărea Călărași - Farul Constanța cu șapte goluri, toate marcate în repriza a doua! Au învins gazdele (GALERIE FOTO)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii