Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Legendarul Ion Constantinescu, la 75 de ani. A rămas celebru printr-un gol de la centrul terenului

ro

15 Mar, 2024 09:42 1673 Marime text
 
 
Fostul mare fotbalist de la Farul Constanţa Ion Constantinescu îşi serbează astăzi, 15 martie 2024, ziua de naştere, cel pe care colegii şi suporterii „marinarilor” îl alintă „Noadă” împlinind 75 de ani.
 
Ion Constantinescu a venit la Farul (de la Ploieşti) în anul 1969, pe când avea 19 ani, şi avea să ajungă unul dintre cei mai mari jucători din istoria clubului de pe litoral, un mijlocaş de mare calitate, căpitan de echipă, iar apoi antrenor şi oficial, inclusiv preşedinte. Practic, sub culorile Farului s-a găsit în toate ipostazele.

La mulți ani, Ion Constantinescu! Unul dintre cei mai importanți jucători din istoria clubului nostru, fost conducător și antrenor, Constantinescu împlinește astăzi 75 de ani, este mesajul Farului.

 
Actualmente responsabil cu activitatea de învățământ la Academia Hagi, „Noadă” a rămas celebru şi pentru unul dintre golurile de poveste din istoria FC Farul, cel de la centrul terenului, în poarta Universităţii Craiova, într-un meci la Constanţa, jucat pe 2 mai 1974!

Sursa foto: ZIUA de Constanța (1), Facebook (Farul Constanța) - 2

Citește și:


Legendă a FC Farul. 50 de ani de când a venit la Constanţa!
Poveştile lui Ion Constantinescu. Vedetă pe gazon, era laborant chimist la „Chimpex“ (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii