Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duel pe podium HC Dobrogea Sud are meci dificil, duminică, în deplasare cu HC Odorhei

ro

08 Feb, 2017 00:00 2151 Marime text
Graţie succesului de pe teren propriu cu CSU Suceava, scor 23-21, din etapa a 17-a a Ligii Naţionale, vice-lidera clasamentului, HC Dobrogea Sud Constanţa, se menţine la un punct (43-44) în spatele liderului Dinamo Bucureşti şi la cinci puncte în faţa echipei de pe poziţia a treia, HC Odorhei, pe care o va întâlni în deplasare în etapa viitoare.
 
Handbalistul constănţean Alexandru Bologa a remarcat victoria cu CSU Suceava. „A fost un meci bun al nostru. La început, ne-a fost puţin mai greu, dar ne-am descurcat. Am reuşit să jucăm şi noi, cei mai tineri, să arătăm ce putem. Portarul nostru a făcut un meci senzaţional, sperăm să o ţină aşa până la final şi în play-off, că acolo contează. Îi mulţumim publicului pentru susţinere şi îl aşteptăm în număr mare şi în continuare“, a precizat Bologa.

Ascendent moral

Partida HC Odorhei - HC Dobrogea Sud se va juca duminică, 12 februarie, de la ora 11.45, în direct la Digi Sport 2 şi Dolce Sport 3. „Vom avea partidă grea acasă la Odorhei, au echipă bună. Să sperăm că repetăm meciul cu ei din Cupă, de la Constanţa, şi că va fi bine“, a mai spus Alexandru Bologa. Echipa de pe litoral are ascendentul moral al celor două victorii de la Constanţa în faţa formaţiei harghitene, 31-30 în turul campionatului (anul trecut) şi 30-28, recent, în sferturile Cupei României.

Ratările CSU Suceava

Cei de la CSU Suceava au subliniat că au venit la Constanţa să facă un meci bun şi că era greu să obţină un rezultat pozitiv în fieful vice-liderei. „Am comis ceva greşeli la finalizare. Am pierdut contactul cu adversarul la începutul celei de-a doua reprize, din pricina erorilor noastre din faţa porţii. Am ratat şi multe aruncări de la 7 m, dar acesta e sportul, se întâmplă. În plus, HC Dobrogea Sud are şi un portar foarte bun. Nu ştiu dacă se putea mai mult şi dacă ne putem compara cu echipa constănţeană, la mai multe capitole. Noi suntem o formaţie mică, cu alte obiective. Scopul nostru era să facem un meci frumos la Constanţa“, a punctat handbalistul Bogdan Şoldănescu.

Mesaj de încurajare pentru Laurenţiu Toma

În timpul meciului, căpitanul HC Dobrogea Sud, Laurenţiu Toma, s-a ciocnit involuntar cu Dalibor Cutura şi s-a accidentat, gâtul fiindu-i imobilizat într-un guler cervical. „Felicitări, căpitane! Felicitări, Laurenţiu Toma! Te aşteptăm să revii pe teren!“, a fost mesajul de pe pagina de Facebook a echipei constănţene.
 
Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii